Καινούρια συνεργασία Βυτόπουλος Χ Oris!

Μια ακόμα μεγάλη συνεργασία με το χώρο της ελβετικής ωρολογοποιίας και συγκεκριμένα με την Ωρολογοποιία Oris έχουμε την χαρά και την τιμή να παρουσιάσουμε στο φυσικό μας κατάστημά “Ρολόγια Βυτόπουλος” αλλά και στο διαδικτυακό μας κατάστημα www.vitopoulos.gr όπου θα μπορείτε να γνωρίσετε τις δημιουργίες του Ελβετικού οίκου.

Η Oris αποτελεί μια από τις λίγες μεγάλες εναπομείναντες εταιρείες ωρολογοποιίας της Ελβετίας που λειτουργεί ανεξάρτητα και δεν ανήκει σε κάποιο από τα μεγάλα group ωρολογοποιίας τα οποία διαθέτουν τις μεγαλύτερες μάρκες ρολογιών, αυτό της προσφέρει την ευελιξία να πορεύονται σύμφωνα με τα πιστεύω τους και να καινοτομούν στους τομείς που έχει πραγματικά νόημα για αυτούς και για τους λάτρεις των ρολογιών τους.

Η φιλοσοφία της Oris

Η Oris ιδρύθηκε το 1904 στην πόλη Holstein της Ελβετίας από τους Paul Cattin και George Christian.

H Oris έχει ως φιλοσοφία την κατασκευή ποιοτικών μηχανικών και αυτόματων ρολογιών υψηλής ποιότητας με χρήσιμες λειτουργίες σε προσιτές τιμές και πάντα κατασκευασμένα στην Ελβετία.

Οι συλλογές ρολογιών της Oris

Η Oris διαθέτει επτά διαφορετικές “οικογένειες” ρολογιών και η κάθε μια έχει τις δικές της υποκατηγορίες

Oris Aquis

Η πιο επιτυχημένη και αγαπητή από τους λάτρεις της ωρολογοποιίας από την Oris είναι αδιαμφισβήτητα η σειρά Aquis αποτελείτε από σκληροτράχηλα καταδυτικά ρολόγια με ποικιλία λειτουργιών, χρωμάτων και μεγεθών. Η ευρεία γκάμα της συγκεκριμένης σειράς θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς φίλους του ρολογιού ενώ πλέον στη σειρά έχει ενταχθεί ο ολοκαίνουριος και άκρως προηγμένος μηχανισμός Calibre 400.

Αξίζει να σημειωθεί η πληθώρα ειδικών περιορισμένων εκδόσεων που κατασκευάζει η εταιρεία και μέρος των εσόδων τους προσφέρονται για την διατήρηση και προστασία του υδάτινου φυσικού περιβάλλοντος!

Oris Divers

Η σειρά Divers αποτελείτε από το μοντέλο Oris Divers sixty-five, την επανέκδοση του πρώτου καταδυτικού ρολογιού της Oris το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε το 1965. Διαθέτει vintage σχεδιασμό αλλά με σύγχρoνα υλικά και προδιαγραφές. Διαθέτει δεκάδες παραλλαγές χρωμάτων, μεγεθών, υλικών αλλά και λειτουργιών.

Oris Big Crown

Η σειρά Big crown κατασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1938 με στόχο να εξυπηρετεί τους πιλότους της εποχής προσφέροντας τους ένα ρολόι με μεγάλη κορώνα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ακόμα και όταν φορούσε ο πιλότος γάντια ενώ το ευκρινές καντράν με τους αραβικούς αριθμούς και η λειτουργία pointer date προσθέτουν επιπλέον στην ευκολία χρήσης του ρολογιού.

Oris Propilot

Με στόχο να εξυπηρετήσει τους σύγχρονους πιλότους με χρήσιμες λειτουργίες και ευκολία στη χρήση. Η συλλογή διαθέτει δεκάδες επιλογές σε σχέδια, μεγέθη, μηχανισμούς και λειτουργίες δίνοντας την επιλογή σε αυτόματο ή κουρδιστό μηχανισμό, λειτουργίες ημέρα, ημέρας ημερομηνίας, αυτόματου χρονογράφου, υψόμετρου, δεύτερης ώρας κ.α.

Oris Propilot X

Το φουτουριστικό ρολόι της Oris με την ονομασία Propilot X διαθέτει skeleton dial που επιτρέπει να θαυμάσεις το εσωτερικό του κουρδιστού μηχανισμού Calibre 115 που προσφέρει 10 ημέρες αυτονομία στο χρήστη! Ένας εντυπωσιακός μηχανισμός για ένα εντυπωσιακό ρολόι!

Oris Artelier

Η κλασική σειρά Artelier ενσωματώνει τη δέσμευση της Oris στην παράδοση αλλά και την καινοτομία. Είναι η οικογένεια που φιλοξενεί τα πιο εκλεκτισμένα μοντέλα της με έμφαση στους πολύπλοκους μηχανισμούς κατασκευασμένοι in-house από την ίδια την Oris.

Oris Classic

Καμία σοβαρή ωρολογοποιία δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει ένα κλασικό στρογγυλό αυτόματο ρολόι τριών δεικτών με διαχρονικό σχεδιασμό που να αντέχει στο χρόνο! H Oris με τη σειρά Classic προσφέρει ακριβώς αυτό με ποικιλία χρωμάτων αλλά και σε τόνους του ροζ και κίτρινου χρυσού με ανδρικά και γυναικεία μοντέλα.

Oris In-house movements

Ο κόσμος της ωρολογοποιίας κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό εξαρτάται από τη διάθεση μηχανισμών από τρίτους κατασκευαστές. H Oris έχει στο ενεργητικό της δεκάδες in-house κατασκευασμένους μηχανισμούς ενώ στις παρούσες συλλογές της έχει εννέα διαφορετικούς in-house μηχανισμούς, εξαιρετικό επίτευγμα αν αναλογιστούμε τις προσιτές τους τιμές και το μέγεθος της εταιρείας.

Ο καινούριος μηχανισμός που παρουσίασε το 2020 με το όνομα Calibre 400, είναι ο πλέον εξελιγμένος αυτόματος μηχανισμός, προσφέρει αυτονομία (power reserve) πέντε ημερών, αυξημένες αντιμαγνητικές ιδιότητες και προτεινόμενος χρόνος service τα 10 χρόνια! Δεν είναι τυχαίο πως η Oris είναι τόσο σίγουρη για την ποιότητα και αξιοπιστία του καινούριο της μηχανισμού που προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας!

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης.
Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies.