Η κορυφαία σειρά multisport smartwatch με GPS και ηλιακή φόρτιση, προσθέτουν φακό LED σε όλα τα μοντέλα, καινοτόμες λειτουργίες για τη μέτρηση της απόδοσης και αναβαθμισμένους χάρτες για να βελτιώσουν την εμπειρία των αθλητών και των φίλων της περιπέτειας.

Η νέα σειρά fēnix® 7 Pro που αποτελείται από τα κορυφαία multisport smartwatches με GPS και ηλιακή φόρτιση, έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους αθλητές και τους φίλους της περιπέτειας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Με πληροφορίες για την προπόνηση σε κλίση, πρόσθετες δυνατότητες χαρτών και ολοήμερη καταγραφή υγείας και φυσικής κατάστασης, η σειρά fēnix 7 Pro είναι σχεδιασμένη για να κατακτήσετε τη μέρα, κάθε μέρα. Επιπλέον, με τον ενσωματωμένο φακό LED και τη δυνατότητα ηλιακής φόρτισης σε όλα τα μοντέλα που προσφέρει μέχρι 37 ημέρες μπαταρία σε λειτουργία smartwatch και 139 ημέρες σε λειτουργία Expedition1 , είναι πιο εύκολο να απολαμβάνετε κάθε στιγμή στην ύπαιθρο ημέρα και νύχτα. 

Τι αλλάζει στη σειρά fēnix 7 Pro

Ενσωματωμένος φακός LED: Διαθέσιμος φακός σε όλες τις εκδόσεις, με μεταβλητή ένταση, κόκκινο φως ασφαλείας και λειτουργία με αναλαμπές για καλύτερη επίγνωση κατάστασης όταν προπονήστε στο σκοτάδι.

Νέας γενιάς οθόνη MIP: Επανασχεδιασμένα pixel, οπισθοφωτισμός και ηλιακά πάνελ, που κάνουν πιο ευανάγνωστη την οθόνη σε εσωτερικό χώρο, παρέχοντας αυξημένη φωτεινότητα, αποτελεσματικότητα στην κατανάλωση και προσαρμογή σε διαφορετικές συνθήκες φωτός - χωρίς καμία θυσία στην εξαιρετική απόδοση της οθόνης MIP στο άμεσο ηλιακό φως.

Αισθητήρας καρδιακών παλμών: Βελτιωμένοι οπτικοί αισθητήρες και εξειδικευμένοι αθλητικοί αλγόριθμοί προσφέρουν αποτελεσματική καταγραφή για ένα εύρος δραστηριοτήτων, κάνοντας πιο εύκολη από ποτέ την κατανόηση του πώς ανταποκρίνεται το σώμα σας στην άσκηση.

Βαθμολογία αντοχής: Μετράει πόσο εύκολο είναι να διατηρείτε μία παρατεταμένη προσπάθεια ενώ συνυπολογίζει δεδομένα προπόνησης όπως VO2 max, βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο φορτίο προπόνησης και άλλα αθλητικές επιδιώξεις.

Βαθμολογία ανάβασης: Καταγράφει πόσο εύκολο είναι να τρέχετε σε ανοδική πορεία, μετρώντας τη δρομική δύναμη σε απότομες αναβάσεις και το τρέξιμο αντοχής για μεγάλο διάστημα σε κλίση, ενώ εκτιμάει την πρόοδο με την πάροδο του χρόνου με βάση τη VO2 max και το ιστορικό προπόνησης.

Up Ahead: Δείτε συγκεκριμένα δρομικά σημεία ενδιαφέροντος όπως σταθμούς βοήθειας στη σελίδα του χάρτη για να γνωρίζετε τι έχετε μπροστά σας.

Χάρτης καιρού: Δείτε εύκολα τις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες.

Χάρτες με σκίαση υψομέτρου: Διαβάστε εύκολα τοπογραφικούς χάρτες για να έχετε μία γρήγορη εικόνα της περιοχής.

Επιπλέον αθλητικά προφίλ: Rafting, motocross, overlanding και δεκάδες νέες εφαρμογές έχουν προστεθεί για να βοηθάνε τους χρήστες να μένουν δραστήριοι.

Το απόλυτο ρολόι επιδόσεων

Κερδίστε κάθε πρόκληση με δεκάδες ενσωματωμένες αθλητικές εφαρμογές – από πεζοπορία και Mountain Bike μέχρι Padel – και αξιοποιήστε μία μεγάλη ποικιλία εξελιγμένων προπονητικών εργαλείων. Κάθε πρωί, οι αθλητές λαμβάνουν μία βαθμολογία ετοιμότητας για να καθορίσουν αν είναι μία καλή μέρα για έντονη προπόνηση, ή αν θα πρέπει να πιέσουν τον εαυτό τους λιγότερο, ενώ οι εξελιγμένες μετρήσεις προπόνησης όπως η βαθμολογία ανάβασης, η βαθμολογία αντοχής, η VO2 max, η κατάσταση προπόνησης και πολλά άλλα σας βοηθάνε να μετρήσετε τη συνολική σας απόδοση. Ενώ τρέχετε ή κάνετε ποδήλατο, η λειτουργία PacePro™ παρέχει καθοδήγηση ρυθμού με βάση το GPS για επιλεγμένες διαδρομές ή αποστάσεις, ενώ το ClimbPro εμφανίζει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τρέχουσες και επερχόμενες αναβάσεις. Ταυτόχρονα, η λειτουργία ρυθμού με προσαρμογή κλίσης δείχνει τον αντίστοιχο ρυθμό που θα είχατε για την ίδια προσπάθεια αν τρέχατε σε επίπεδο έδαφος. Τέλος, οι πληροφορίες αντοχής και η δρομική ισχύς από τον καρπό καταγράφουν τα επίπεδα εξάντλησης και την ισχύ σε πραγματικό χρόνο. Για να προετοιμαστείτε καλύτερα για την ημέρα του αγώνα, το widget αγώνα παρέχει προπονητικές συμβουλές, εξατομικευμένες καθημερινές προτάσεις άσκησης και πρόβλεψη χρόνου τερματισμού για έναν προγραμματισμένο αγώνα με βάση τις λεπτομέρειες της διαδρομής, τον καιρό και την απόδοσή σας. Οι αθλητές μπορούν να βλέπουν καθημερινές εξατομικευμένες προτάσεις άσκησης που προσαρμόζονται μετά από κάθε τρέξιμο ή ποδηλασία για να ανταποκρίνονται στην απόδοση και την αποκατάσταση, ενώ λαμβάνουν υπόψη μελλοντικούς αγώνες που έχουν προστεθεί στο ημερολόγιο τους στο Garmin Connect™.

Αξιόπιστη πλοήγηση

Εξοπλισμένη με εξελιγμένες λειτουργίες χαρτών, η σειρά fēnix 7 Pro ένα έτοιμη για κάθε περιπέτεια – όσο μακριά και αν βρίσκεται.

• Η τεχνολογία SatIQ™ και η λήψη σήματος multi-band σε συνδυασμό με πολλαπλά δορυφορικά συστήματα multi-GNSS, παρέχουν ασυναγώνιστη ακρίβεια θέσης σε απαιτητικά περιβάλλοντα, ενώ ταυτόχρονα βελτιστοποιούν την αυτονομία της μπαταρίας.

• Οι χάρτες TopoActive παρέχουν χαρτογράφηση σε όλο τον κόσμο2 .

• Οι χάρτες Outdoor Maps+ 3 δίνουν τη δυνατότητα στους εξερευνητές να λαμβάνουν εξελιγμένη χαρτογράφηση όπως δορυφορική απεικόνιση, χάρτες δημόσιας γης, εξελιγμένους τοπογραφικούς χάρτες και ακόμα περισσότερα.

• Οι χάρτες SkiView™ επιτρέπουν στους σκιέρ να βλέπουν ονόματα πιστών και αξιολογήσεις δυσκολίας σε περισσότερα από 2.000 θέρετρα σκι σε όλο τον κόσμο, ενώ οι χάρτες CourseView δίνουν πρόσβαση σε περισσότερα από 43,000 γήπεδα γκολφ σε όλο τον κόσμο.

• Πριν ξεκινήσετε, δημιουργήστε ή βρείτε μία έτοιμη διαδρομή στο Garmin Connect μεταφέρετε την αυτόματα στο ρολόι σας.

• Κατά την εξερεύνηση, δημιουργήστε πορείες μετ’ επιστροφής από τον καρπό σας χρησιμοποιώντας τη δρομολόγηση δημοφιλών διαδρομών Trendline™ που χρησιμοποιεί τις διαδρομές που επιλέγουν οι ντόπιοι.

Καθημερινή χρήση

Με αυτονομία μπαταρίας που διαρκεί για εβδομάδες – και ηλιακή φόρτιση για να αντλεί δύναμη από τον ήλιο – δεν χρειάζεται να βγάζετε το fēnix 7 Pro για φόρτιση τη νύχτα. Έτσι, μπορείτε να έχετε ολοκληρωμένη καταγραφή της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης που περιλαμβάνει, Pulse Ox4 , αποθέματα ενέργειας Body Battery™ για να βρίσκετε την καλύτερη ώρα για δραστηριότητα και ξεκούραση, εξελιγμένη καταγραφή και βαθμολογία ύπνου για καλύτερη κατανόηση της ξεκούρασης και της αποκατάστασής σας. Όταν ξυπνάτε, η πρωινή αναφορά παρέχει μία εξατομικευμένη εικόνα του ύπνου σας, της προγραμματισμένης προπόνησής, της μεταβλητότητας των καρδιακών παλμών κ.α..Για τα μακρινά ταξίδια, ο σύμβουλος Jet Lag, σας επιτρέπει να εισάγετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας στο Garmin Connect, ώστε να λάβετε συμβουλές και καθοδήγηση για την έκθεση στον ήλιο, το πρόγραμμα ύπνου και την άσκηση για να ελαχιστοποιήσετε τα συμπτώματα του jet lag. Ακόμα και όταν βρίσκεστε σε κίνηση, η σειρά fēnix 7 Pro σας κρατάει σε σύνδεση. Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone, όλες οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται στον καρπό σας, ενώ οι λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού όπως ο εντοπισμός συμβάντος και το LiveTrack5 επιτρέπει στους αθλητές να προπονούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια. Αποφύγετε τις καθυστερήσεις στις πληρωμές με τη μέθοδο ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay™ 6 και κατεβάστε τραγούδια από Spotify® , Deezer ή Amazon Music (απαιτείται συνδρομή) για να ακούτε μουσική χωρίς τηλέφωνο. Ανθεκτικό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό, κάθε μοντέλο της σειράς fēnix 7 Pro διαθέτει φακό ηλιακής φόρτισης, οθόνη αφής, πλήκτρα και κάσα από ενισχυμένο με ίνες πολυμερές με μεταλλική στεφάνη και πλάτη. Είναι δοκιμασμένα σε στρατιωτικά πρότυπα για αντοχή σε θερμοκρασία, νερό και κραδασμούς. Οι διαθέσιμες διαστάσεις είναι fēnix 7S Pro – 42mm, fēnix 7 Pro – 47mm και fēnix 7X Pro – 51mm

Δείτε όλα τα ρολόγια Garmin εδώ

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση