Κάθε ζευγάρι βέρες ή ένα μονόπετρο είναι μοναδικό, όπως μοναδικό είναι και το ζευγάρι. Είναι η επισφράγιση της αγάπης ενός άντρα και μιας γυναίκας.

Ανάλογα με τις περιστάσεις της δικής σας ζωής (για την πρόταση γάμου ή για έναν προγραμματισμένο αρραβώνα), τα κοσμήματα Vitopoulos είναι δίπλα σας για να σας συμβουλέψουν και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε αποκλειστικά για εσάς και κατόπιν παραγγελίας βέρες και μονόπετρα που να αντικατοπτρίζουν ακριβώς τις επιθυμίες σας.

Πόσα καράτια!

Η πρώτη ερώτηση που πρέπει να απαντήσετε, είναι πόσα καράτια θέλετε να είναι οι βέρες σας. Ξεκινάνε από 14Κ και θεωρούνται μία οικονομική και κατάλληλη επιλογή, ειδικά αν το ζευγάρι δεν θα φοράει τακτικά τη βέρα. Αν είστε από εκείνους που δεν θα αποχωριστείτε την βέρα σας ποτέ, τότε πάτε με κλειστά μάτια στην κατηγορία των 18Κ, για να μην χάσουν την λάμψη τους στο πέρασμα του χρόνου.

Χρυσό ή λευκόχρυσο, με φινίρισμα ή ματ;

Στην μεγάλη ποικιλία Vitopoulos θα βρείτε βέρες από τον οίκο «Stergiadis», με εταιρεία 100 πλέον χρόνων σε βέρες που αποτελούν δημιουργήματα μιας ζωής. Με λαμπερούς πολύτιμους λίθους, καράτια πολλών επιπέδων ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και διαχρονικά χρυσά ή πιο μοντέρνα σχέδια, οι βέρες είναι άνετες και ευκολοφόρετες.

Μονόπετρο!

Κάντε τη διαφορά στο μονόπετρο και επιλέξτε ένα σχέδιο σε λευκόχρυσο- Ροζ Χρυσό με διαμάντια, Κ18 που θα κάνει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας ακόμα πιο μαγευτική και μοναδική. Με πιστοποιητικό Vitopoulos. Επωφεληθείτε της προσφοράς, αν την παραγγείλετε online.