Ένα ΒΑΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΙΑΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

ΤΟ Hamilton Ventura είναι ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΡΟΛΟΪ της ταινίας  ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ

Οι Άντρες με τα Μαύρα επιστρέφουν με ένα cool νέο look, μία ολοκαίνουργια ομάδα και την ίδια διάσημη στολή τους, η οποία περιλαμβάνει το ρολόι HamiltonVentura. Μία τέλεια επιλογή για τους πιο διάσημους πράκτορες εναντίον των εξωγήινων, στον κόσμο.

 

Το ρολόι Hamilton Ventura έχει παίξει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις ταινίες των MeninBlack – σαν χαρακτηριστικό γνώρισμα των ηρώων, το ίδιο με το μαύρο τους κοστούμι, τα μαύρα τους γυαλιά και τον νευροπαραλυτή. Το Venturaείναι ένα από τα πιο δημοφιλή ρολόγια μας και έχει αποκτήσει cultφήμη και οπαδούς από την εποχή που εμφανίστηκε για πρώτη φορά, το 1957. Από το 1997, έχει γίνει μέρος της πασίγνωστης στολής των MeninBlack. Τολμηρό, πρωτοποριακό και μπροστά από την εποχή του, το ρολόι αυτό είναι μία επιλογή που τραβάει αμέσως το βλέμμα και έχει σταθεί άψογα δίπλα στους Πράκτορες.

 

Από το 1932, τα ρολόγια Hamiltonέχουν υπάρξει στην καρδιά του κινηματογράφου. Έχουν εμφανιστεί σε περισσότερες από 500 μεγάλες ταινίες και επιλέγονται ειδικά για να βοηθήσουν στην σκιαγράφηση των χαρακτήρων και στην εξέλιξη της υπόθεσης. Τα ρολόγια μας είναι άμεσα αναγνωρίσιμα στον καρπό του χεριού μερικών από τους πιο αξέχαστους χαρακτήρες στην ιστορία της μεγάλης οθόνης -  συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των MeninBlack.

 

Το 2019, οι Άντρες με τα Μαύρα επιστρέφουν με μία ολοκαίνουργια περιπέτεια, το ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ. Όπως πάντα, προστατεύουν τη Γη από όλα τα αποβράσματα του σύμπαντος. Και αυτή τη φορά, αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη σε παγκόσμια κλίμακα απειλή μέχρι σήμερα: έναν προδότη μέσα στην οργάνωση των MeninBlack. Οι Πράκτορες Mκαι Hανήκουν και οι δύο στην ομάδα των ΜΙΒ με έδρα το Λονδίνο και φοράνε και οι δύο το HamiltonVentura.

 

Η Πράκτορας Mείναι νέα στο χώρο αλλά έκανε μία τολμηρή επιλογή, φορώντας το αυθεντικό Venturaμε τον χρωματικό συνδυασμό της κάσας από ανοξείδωτο ατσάλι, το μαύρο καντράν και το μαύρο δερμάτινο λουράκι. Ο Πράκτορας Hείναι κάπως ανυπότακτος και δείχνει ακριβώς αυτό που είναι. Η επιλογή του είναι το VenturaAutomaticμε τον αυτόματο μηχανισμό H-10, το ξεγυριστό cutoutκαντράν και το καφέ δερμάτινο λουράκι.

 

Την ταινία σκηνοθετεί ο F. GaryGray, το σενάριο υπογράφουν οι ArtMarcum & MattHolloway, και είναι βασισμένη στο κόμικ της MalibuComicτου LowellCunningham. Η παραγωγή είναι των WalterF. Parkesκαι LaurieMacDonald. Executive παραγωγοίείναιοι Steven Spielberg, E. Bennet Walsh, Riyoko Tanaka, David Beaubaire, Barry Sonnenfeld, Edward Cheng και Howard Chen. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Chris Hemsworth, η Tessa Thompson, οι Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Laurent Bourgeois & Larry Bourgeois, μαζί με την Emma Thompson και τον Liam Neeson.