Η Hamilton είναι η πλέον αγαπητή μάρκα ρολογιών στο Hollywood, τα ρολόγια της έχουν χρησιμοποιηθεί σε πάνω από 450 ταινίες και πολλές σειρές. Η πρώτη τους συμμετοχή στο χώρο του θεάματος ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και συγκεκριμένα το 1951 στην ταινία “Frogman”, μία ταινία με πρωταγωνιστή το Richard Widmark, η ταινία αφηγούταν την ηρωική ιστορία μια μονάδας υποβρυχίων καταστροφών κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Οι παραγωγοί της ταινίας θέλανε να είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβείς με τα γεγονότα και τον εξοπλισμό της εποχής που διαδραματιζόταν η ταινία, για αυτό και απευθύνθηκαν στη Hamilton η οποία σχεδίαζε και κατασκεύαζε ρολόγια για τους βατραχανθρώπους του πολεμικού ναυτικού των Η.Π.Α κατά την περίοδο του πολέμου.

Τα ρολόγια Hamilton έχουν κοσμήσει τον καρπό κάποιων εκ των σημαντικότερων ανθρώπων του θεάματος του χθες και του σήμερα, όπως ο Elvis Presley, o Bruce Willis, ο Will Smith, ο βραβευμένος με Oscar Mathew Mcconaughey και πολλοί άλλοι ηθοποιοί και όχι μόνο.

Δείτε στη λίστα μας δέκα ρολόγια τα οποία έχουν πρωταγωνιστήσει σε πασίγνωστες σειρές και ταινίες και μπορούν να γίνουν δικά σας!

Hamilton και οι πράκτορες του “Men in Black”

Hamilton in MIB

Τα ρολόγια Hamilton ήταν πάντα στο βασικό εξοπλισμό όλων των πρακτόρων M της διάσημης σειράς ταινιών από την πρώτη ταινία του 1997 με πρωταγωνιστές το Will Smith και τον Tommy Lee Jones μέχρι και την τέταρτη ταινία του 2019 με το καινούριο δίδυμο Tessa Thomson και Chris Hemsworth όλοι οι μυστικοί πράκτορες φόρεσαν ρολόγια την Hamilton και συγκεκριμένα της φουτουριστικής σειράς Ventura. Τα ρολόγια της τελευταίας ταινίας H24515551 και H24411732 μπορείτε και εσείς να τα αποκτήσετε και να αισθανθείτε σαν υποπράκτορες!

Hamilton πέρα από το γαλαξία στο “Interstellar”

hamilton in Interstellar

Άλλα δυο ρολόγια της Hamilton εμφανίστηκαν στην ταινία επιστημονικής φαντασίας του Christopher Nolan “Interstellar”.

Ο γεναίος πιλότος Cooper τον οποίο ενσαρκώνει ο Mathew Mcconaughey ο οποίος αναλαμβάνει το επικίνδυνο ταξίδι στο διάστημα για να σώσει την ανθρωπότητα φορά, αναμενόμενα, ένα pilot ρολόι Hamilton και συγκεκριμένα το H64615135. Εφοδιασμένο με αυτόματο μηχανισμό και λειτουργία ημέρας και ημερομηνίας, ενώ η κόρη του Murph φορά το Hamilton H70605731 ένα ρολόι το οποίο κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την ταινία καθώς παίζει καθοριστική πλοκή για την ταινία.

Το ρολόι αυτό ήταν τόσο αγαπητό από το κοινό που η Hamilton μερικά χρόνια από την προβολή της ταινίας αποφάσισε να το εντάξει στη γραμμή παραγωγής της!

Hamilton Belowzero από το μεγαλύτερο βάθος της θάλασσας μέχρι την επιφάνεια του Άρη στο “The Martian”

hamilton in the martian

Άλλη μια πολύ επιτυχημένη ταινία επιστημονικής φαντασίας “The Martian”

με πρωταγωνιστή τον Matt Damon ο οποίος φορώντας το σκληροτράχηλο Hamilton Belowzero H78585333 κατάφερε και αυτός ως αστροναύτης και επιστήμονας Mark Watney αλλά και το ρολόι του να ανταπεξέλθουν στις αφιλόξενες συνθήκες στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη και να γυρίσει ασφαλής στη Γη!

H Hamilton σε μυστική αποστολή στη σειρά “Jack Ryan”

hamilton in jack ryan

Η δημοφιλή σειρά περιπέτειας και κατασκοπείας Jack Ryan” μετρά ήδη 2 επιτυχημένες σεζόν από το 2018 και μέσα στο 2020 έπεται η συνέχεια.

Ο κεντρικός ήρωας Jack Ryan τον οποίο υποδίετε ο John Krasinski φορά το Hamilton Khaki total black αυτόματο χρονογράφο της Hamilton H71626735 ότι πρέπει για ένα μυστικό πράκτορα ανθεκτικό και stealthy με το όλο μαύρο look και τον αυτόματο χρονογράφο μηχανισμό.

H Hamilton στον καρπό του Iron man στο “Spider-man: Homecoming”

hamilton in spederman

Ο γνωστός “εκδικητής” από τις υπερωικές ταινίες της Marvel, Tony Stark ή IronMan όπως τον αποκαλούν όταν φορά την αστραφτερή πανοπλία του έχει φορέσει πολλά και εκκεντρικά ρολόγια στις αμέτρητες (οχι εντάξει έντεκα είναι) ταινίες της Marvel που εμφανίζετε.

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα ρολόγια που έχει φορέσει είναι σίγουρα το Hamilton Ventura Skeleton H24595331 το οποίο κοσμεί τον καρπό του Robert Downey Jr. στην ερμηνεία του στην ταινία “Spider-man: homecoming” το ρολόι αυτό είναι limited edition μόνο 999 τεμαχίων παγκοσμίως!


Η Hamilton στον καρπό του Captain America στην πρώτη ταινία “Avengers”

hamilton in Avengers

Τιμώντας την κληρονομιά της Hamilton ως επίσημος εφοδιαστής ρολογιών στους Αμερικάνους στρατιώτες κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου είναι επόμενο ο Captain America ως ο υπερήρωας ο οποίος ξεκίνησε την δράση του από εκείνη την περίοδο να φορά στο χέρι ένα Hamilton Khaki field auto H70555533. Λιτό και απέριττο με τα άκρος απαραίτητα στο καντράν του αποτελεί το απόλυτο εργαλείο από πλευράς πρακτικότητας και ευχρηστίας.

Η Hamilton στο cockpit των μαχητικών αεροσκαφών του “Independence day: Resurgence”

Independence day

Άλλη μια ταινία με story επιστημονικής φαντασίας αλλά και με στρατιωτικό υπόβαθρο καθώς κεντρικοί ήρωες είναι οι πιλότοι των μαχητικών αεροσκαφών και συγκεκριμένα ο ηθοποιός Liam Hemsworth ως πιλότος Jake Morrison δεν θα μπορούσε να μην βασίζεται στις ενδείξεις του Hamilton Khaki aviation X-wind auto chrono H77616533 για να φέρει εις πέρας την απαιτητική αποστολή του και να σώσει (για άλλη μια φορά σε ταινία της λίστας μας) την ανθρωπότητα από βέβαιο αφανισμό. Το ρολόι του είναι εφοδιασμένο με αυτόματο χρονογράφο υψηλής ακρίβειας με πρωτοπόρες λειτουργίες υπολογισμού πτήσης!

Η Hamilton στην μικρή οθόνη με τον Dr. House

hamilton in House md

Η σειρά “House M.D.” για 8 συναπτά έτη έχει κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού με τις πρωτότυπες και ανορθόδοξες τεχνικές του ιδιόρρυθμου γιατρού House ο οποίο καταφέρνει πάντα με συνέπεια να λύνει τις πιο δύσκολες και περίπλοκες ιατρικές υποθέσεις.

Πιστός του σύντροφος το Hamilton Khaki King auto H64455533 φροντίζει εδώ και χρόνια για τη συνέπεια του αντισυμβατικού γιατρού που υποδύεται με μεγάλη επιτυχία ο ηθοποιός Hugh Laurie.