Τα ρολόγια της Vostok Europe ξεχωρίζουν για την πρωτοπόρα σχεδίασή τους που είναι πρωτότυπη και δεν ακολουθεί την πεπατημένη, έχουν έντονα σπορ χαρακτήρα και ευμεγέθη κάσες. Η Κορυφαία ποιότητα κατασκευής τους και η ανθεκτικότητα τους σε ακραίες συνθήκες είναι από τα χαρακτηριστικά που έχουν καθιερώσει τα ρολόγια Vostok Europe για αυτό και χρησιμοποιούνται από επίλεκτες στρατιωτικές μονάδες και σώματα ασφαλείας ανά τον κόσμο.

Η συλλογή Anchar είναι εμπνευσμένη από το πιο γρήγορο υποβρύχιο του κόσμου το Σοβιετικό K-162 Anchar. Κατασκευασμένο εξολοκλήρου από τιτάνιο για να γίνει εξαιρετικά γρήγορο επιθετικό υποβρύχιο, το Anchar πήρε από το NATO τη διάκριση “Papa”, προκάτοχος της πιο ευρέως γνωστής κλάσης “Alpha”. Το Anchar υπηρέτησε το Σοβιετικό Ναυτικό στο αποκορύφωμα του ψυχρού πολέμου και κατέχει το ρεκόρ ταχύτητας μέχρι και σήμερα!

Η νέα συλλογή Vostok Europe Anchar chrono αποτελείτε από 5 εκδόσεις με παραλλαγές χρώματος.

Όλες οι εκδώσεις είναι εφοδιασμένες με Ιαπωνικό quartz μηχανισμό ακριβείας MIYOTA 6S21. Διαθέτει ένδειξη ημερομηνίας στο 3 και λειτουργία χρονογράφου με χρονομέτρηση έως 60 λεπτών.

Φυσικά είναι αδιάβροχο με στεγανότητα στα 300 μέτρα ως καθαρόαιμο καταδυτικό ρολόι που είναι.

Διαθέτει ενισχυμένο κρύσταλλο K1 με επεξεργασία κατά των αντανακλάσεων.

Οι δείκτες και οι ενδείξεις της ώρας είναι από GTLS (Gaseous Tritium Lightning Sources) tritium tubes.

Η κάσα του έχει διάμετρο 48,5 χιλιοστά. Ενώ κάθε ρολόι είναι αυστηρά αριθμημένο με το μοναδικό αριθμό του χαραγμένο στο πίσω καπάκι.

Το στεφάνι του είναι περιστρεφόμενο, μονής κατεύθυνσης με μετρητή λεπτών για κατάδυση.

Το κάθε ρολόι διαθέτει επιπλέον ένα δεύτερο λουρί σιλικόνης, 2 κατσαβίδια Torx για αλλαγή του λουριού και η συσκευασία του είναι Dry Box στεγανό βαλιτσάκι.

Κάθε ρολόι συνοδεύετε από 2 έτη εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας της Vostok europe στην Ελλάδα.

Το 6S21-510A583 διαθέτει ατσάλινη κάσα σε ασημί χρώμα το δερμάτινο λουράκι του είναι σε μπλε χρώμα με λευκές ραφές. Το καντράν και το περιστρεφόμενο στεφάνι είναι επίσης σε μπλε χρώμα ενώ τα υποκαντράν του χρονογράφου είναι λευκά με δείκτες και στοιχεία σε κόκκινο χρώμα, το πάνω κουμπί που ενεργοποιεί το χρονογράφο είναι επίσης σε κόκκινο χρώμα.

Το μοντέλο 6S21-510A584 είναι και αυτό με ατσάλινη κάσα σε ασημί χρώμα το δερμάτινο λουράκι είναι μαύρο με λευκό γαζί. Το καντράν και το περιστρεφόμενο στεφάνι είναι σε αποχρώσεις του μαύρου και του γκρί ενώ υπάρχουν νούμερα στο στεφάνι και στο υπόκαντράν και οι δείκτες του χρονογράφου είναι σε κίτρινο χρώμα.

Το 6S21-510C582 υιοθετεί ένα σχεδόν total black look με μαύρο δερμάτινο λουρί με λευκό γαζί κάσα από ατσάλι και επεξεργασία PVD σε μαύρο χρώμα.

Το καντράν και το στεφάνι είναι σε μαύρο χρώμα ενώ με τους δείκτες του χρονογράφου και το μπουτόν εκκίνησης του χρονογράφου σε κόκκινο χρώμα “σπάει” την total black αισθητική του.

Στη συλλογή υπάρχουν και δυο εκδόσεις με κάσα από μπρούτζο.

Ως εκ τούτου, μετά από λίγες εβδομάδες φορέματος, η κάσα του ρολογιού θα εμφανίσει μία “πατίνα”. Η πατίνα μπορεί να παράγει ποικιλία χρωμάτων στην επιφάνεια της μεταλλικής κάσας και με αυτόν τον τρόπο να καταστήσει κάθε μπρούτζινο ρολόι Vostok-Europe μοναδικό ως προς το τελικό του χρωματισμό, που δεν θα είναι όμοιο με κανένα άλλο αντίστοιχο ρολόι από μπρούτζο.

Η έκδοση 6S21-5100586 φορά μπλέ δερμάτινο λουρί με λευκό γαζί και blue-black καντράν και στεφάνι. Οι δείκτες και τα στοιχεία του καντράν είναι στο ίδιο χάλκινο χρώμα της κάσας. Η δεύτερη έκδοση από μπρούτζο με κωδικό 6S21-5100585 φορά σκούρο καφέ λουρί με λευκό γαζί . Το καντράν και το στεφάνι έχουν μαύρο χρώμα ενώ οι δείκτες το μπουτόν της έναρξης του χρονογράφου και κάποια στοιχεία στο στεφάνι του ρολογιού έχουν θαλασσί χρώμα και δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση.

Όλη η καινούρια σειρά Vostok Europe σύντομα κοντά σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.vitopoulos.gr και στο φυσικό μας κατάστημα Ρολόγια Βυτόπουλος Γούναρη 50 στο Ελληνικό