• TISSOT CARSON AUTOMATIC

TISSOT CARSON AUTOMATIC

Το Tissot Carson, είναι ένα ρολόι που ταιριάζει σε κάθε ώρα ή τόπο, είναι η καλύτερη επιλογή για να σας συνοδεύσει σε κάθε μεγάλη περίσταση της ζωής σας, έτσι ώστε κάθε στιγμή που ζείτε να είναι σωστή στην ώρα σας. Το κλασσικό στυλ του επιτρέπει να μην ξεφεύγει ποτέ, ενώ παράλληλα δίνει την πολυτελή εμφάνιση του, επισημαίνοντας ένα κομψό σχέδιο.

  • TISSOT SEASTAR 1000 QUARTZ CHRONOGRAPH

Η καλύτερη επιλογή για δύτες καθώς είναι σχεδιασμένο για πραγματικούς δύτες. Παρέχει υψηλή απόδοση αντοχής στο νερό μέχρι και 30 bar (300m / 1000 fit). Eίναι κατασκευασμένο στην Ελβετία και διαθέτει μηχανισμό quartz. Στη σειρά αυτή θα βρείτε 5 νέα μοντέλα με χρονογράφο, 45mm σε διάφορα χρώματα και δεσίματα.

  • TISSOT TRADITION GENT 

Μια πινελιά από ρετρό και vintage λεπτομέρειες, θυμίζοντας ρολόι δεκαετίας 50’. Θα το βρείτε διαθέσιμο σε δυο σχέδια ένα με μπασελέ και ένα με δερμάτινο λουρί στα 43mm και διηνεκές ημερολόγιο. 

  • TISSOT CHRONO XL 

TISSOT CHRONO XL (EXTENSION)

Το TissotChrono XL είναι μια εξαιρετική επιλογή για αυτούς που αναζητούν ένα σπορ και trendy Ελβετικό ρολόι με χρονογράφο. Η τιμή του σίγουρα θα σας καταπλήξει! Διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ρολόγια της Tissotμε χρονογράφο (45mm).