Παρουσιάζουμε μια νέα συνεργασία μεταξύ του G-SHOCK και του παγκοσμίου φήμης animation Dragon Ball Z.
Το βασικό μοντέλο είναι το ψηφιακό-αναλογικό GA-110 Series, ένα μοντέλο G-SHOCK που είναι εξαιρετικά δημοφιλές στον κόσμο. Ο κύριος χρωματισμός αυτού του μοντέλου είναι σε πορτοκαλί απόχρωση που σχετίζεται με το Dragon Ball.

Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του βασίζεται σε γράμματα που γράφουν τις λέξεις «DRAGON BALL», τα οποία είναι διακοσμημένα με εικόνες του Son Goku καθώς μεγαλώνει και εξελίσσεται μέσω της προπόνησής του. Το καντράν του ρολογιού διαθέτει χρυσά και μαύρα χρώματα, ενώ ένας δείκτης στο 9  περιλαμβάνει μια μπάλα τεσσάρων αστέρων, η οποία συνδέεται στενά με τον κύριο χαρακτήρα, τον Son Goku. Το γράμμα "Z" στις 3 η ώρα και ο σχεδιασμός ειδικής συσκευασίας συμπληρώνει τη συνολική παγκόσμια εικόνα του Dragon Ball Z.

Αυτό το νέο μοντέλο ειδικής συνεργασίας αποτυπώνει την ουσία του πνεύματος της συνεχούς και ατελείωτης εξέλιξης και καινοτομίας του G-SHOCK που το έχει κάνει το ρολόι επιλογής στον κόσμο.

Χαρακτηριστικά

Αυτόματη λυχνία LED
Χρησιμοποιείται μια δίοδος εκπομπής φωτός (LED) για το φωτισμό της όψης ρολογιού, συμπεριλαμβανομένης της. το χαρακτηριστικό ενός διακόπτη αυτόματου φωτισμού που φωτίζει την οθόνη όταν το ρολόι έχει γωνία προς το πρόσωπο.

Ανθεκτικό στους κραδασμούς
Η ανθεκτική σε κραδασμούς κατασκευή προστατεύει από κρούσεις και κραδασμούς.

Μαγνητικό ανθεκτικό
Το περίβλημα έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το ρολόι από μαγνητικά πεδία.

Λειτουργία παγκόσμιου χρόνου
Εμφανίζει την τρέχουσα ώρα σε μεγάλες πόλεις και συγκεκριμένες περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Λειτουργία χρονόμετρου - 1/1000 δευτ. - 100 ώρες
Μετρήσεις με ακρίβεια χιλιοστών δευτερολέπτων εν τω μεταξύ και την ώρα λήξης. Τα σήματα επιβεβαιώνουν την επιλογή έναρξης / διακοπής. Η ικανότητα μέτρησης φτάνει τις 100 ώρες.

Χρονόμετρο - 1/1 λεπτό - 24 ώρες (με αυτόματη επανάληψη)
Για τους λάτρεις της ακρίβειας: τα χρονόμετρα αντίστροφης μέτρησης σας βοηθούν να θυμάστε συγκεκριμένα ή επαναλαμβανόμενα συμβάντα εκπέμποντας ένα ηχητικό σήμα σε μια προκαθορισμένη ώρα. Στη συνέχεια μετράνε αυτόματα από τον προκαθορισμένο χρόνο. Η ώρα μπορεί να ρυθμιστεί στο πλησιέστερο λεπτό και έως και 24 ώρες νωρίτερα.

5 καθημερινά ξυπνητήρια
Ο καθημερινός συναγερμός σάς υπενθυμίζει για επαναλαμβανόμενα συμβάντα με ακουστικό σήμα τη στιγμή που έχετε ορίσει. Αυτό το μοντέλο διαθέτει 5 ανεξάρτητους συναγερμούς για ευέλικτες υπενθυμίσεις σημαντικών συναντήσεων.

Λειτουργία αναβολής
Κάθε φορά που σταματάτε το ξυπνητήρι, ακούγεται ξανά μετά από λίγα λεπτά.

Αυτόματο ημερολόγιο
Μόλις οριστεί, το αυτόματο ημερολόγιο εμφανίζει πάντα τη σωστή ημερομηνία.

12/24-ωρη χρονομέτρηση
Οι ώρες μπορούν να εμφανιστούν είτε σε μορφή 12 ωρών είτε 24 ωρών.

Ορυκτό γυαλί
Το σκληρό μεταλλικό γυαλί αντιστέκεται στο ξύσιμο.

Θήκη ρητίνης
Ζώνη ρητίνης. Η συνθετική ρητίνη είναι το ιδανικό υλικό για ιμάντες στον καρπό χάρη στις εξαιρετικά ανθεκτικές και εύκαμπτες ιδιότητές της.

2 χρόνια - 1 μπαταρία
Η μπαταρία τροφοδοτεί το ρολόι με αρκετή ενέργεια για περίπου. δύο χρόνια.

Ταξινόμηση αντοχής στο νερό (20 bar)
Ιδανικό για δωρεάν καταδύσεις χωρίς αυτόνομο εξοπλισμό: το ρολόι είναι ανθεκτικό στο νερό έως 20 bar / 200 μέτρα.Η τιμή των μετρητών δεν σχετίζεται με βάθος κατάδυσης αλλά με την πίεση αέρα που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της δοκιμής αντοχής στο νερό. (ISO 22810)

Ακρίβεια +/- 15 δευτερόλεπτα δευτερόλεπτα ανά μήνα

Τύπος μπαταρίας CR1220

Μέτρηση περ.
55mm x 51,2mm x 16,9mm (Υ x Β x Τ)

Βάρος περ.
72,0 γρ

Τιμή 302€

GA-110JDB-1A4ER - Dragon Ball Z - Son Goku