Εδώ και λίγες μέρες η Breeze παρουσίασε την νέα της σειρά ¨ Spring-Summer 2019¨, η οποία απαρτίζεται από 8 νέες σειρές και 62 νέα ρολόγια, σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα.

Η νέα σειρά της Breeze θα σας καταπλήξει με τον μοντέρνο σχεδιασμό της και το εκλεπτυσμένο στυλ της.

Ανακαλύψτε όλη την νέα σειρά από τα γυναικεία ρολόγια της Breeze:

  • Σειρά Fairytale

Όταν πρόκειται για την σειρά Fairytale της Breeze, δεν θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε κάτι λιγότερο  από πανέμορφη!

Η σειρά αποτελείται από 10 νέα μοντέλα, με διάσταση 38mm, εντυπωσιακά χρώματα από φίλντισι στο καντράν, θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι, χρωματισμούς σε λευκό, κίτρινο ή ροζ χρυσό και αδιάβροχο στα 100m. 

  • Σειρά Serenia

Γνωρίστε τη σειρά Serenia από την Breeze. Ένας κόσμος γεμάτος από θαυμάσια στυλ και σχεδιασμό με επίκεντρο τη μόδα, όλα γεμάτα με τις πιο ζεστές αποχρώσεις. Οι οδηγίες είναι εύκολες: Μετατρέψτε το στο πιο chic και σέξι αξεσουάρ σας.

Η σειρά αποτελείται από 9 νέα μοντέλα, με διάσταση 42mm, με εντυπωσιακό καντράν δύο επιπέδων, με χρωματιστή εσωτερική στεφάνη ιδίου χρώματος με αυτό, χρονογράφος δευτερολέπτου, ένδειξη 24 ώρου, κρύσταλλα στο καντράν και αδιάβροχο στα 100m.

  • Σειρά Fantachic 

Ένα γυναικείο ρολόι της σειράς Fantachic από την Breeze με εντυπωσιακό καντράν με έξτρα εσωτερική στεφάνη στο ίδιο χρώμα με τη βάση του καντράν. Οι ενδείξεις της ώρας φιγουράρουν με 11 εκθαμβωτικά κρύσταλλα ειδικού τύπου, ενώ η ένδειξη 12 δεσπόζει ανάγλυφη στην κορυφή με μεγενθυμένο αριθμό.

Η σειρά αποτελείται από 9 νέα μοντέλα, με διάσταση 40mm, με Ημέρα, Ημερομηνία, Διπλή ώρα, 24ώρη ώρα , κρύσταλλα στο καντράν και αδιάβροχο στα 100m.

  • Σειρά Aurora 

Ένα γυναικείο ρολόι της σειράς Aurora από την Breeze. Η βάση του καντράν από εξαιρετικής ποιότητας φίλντισι σε εκπληκτικούς χρωματικούς ιριδισμούς. Οι ενδείξεις της ώρας ‘μαγεύουν’ διακοσμημένες με 12 εκθαμβωτικά κρύσταλλα ειδικού τύπου σε απίθανο οβάλ σχήμα.

Η σειρά αποτελείται από 9 νέα μοντέλα, με διάσταση 41mm, εντυπωσιακά λεπτό (μόλις 3,3mm), βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι με σχεδίαση 'mesh' εμπνευσμένο από ρετρό - αποτίμησης της αισθητικής μόδας όλων των εποχών και αδιάβροχο στα 100m.

  • Σειρά Fantachic 

Γυναικείο ρολόι της σειράς Fantachic από την Breeze με εντυπωσιακό καντράν με έξτρα εσωτερική στεφάνη στο ίδιο χρώμα με τη βάση του καντράν. Οι ενδείξεις της ώρας φιγουράρουν με 11 εκθαμβωτικά κρύσταλλα ειδικού τύπου, ενώ η ένδειξη 12h δεσπόζει ανάγλυφη στην κορυφή με μεγεθυμένο αριθμό.Με έντονους μεταλλικούς χαρακτήρες, εντυπωσιακές λεπτομέρειες και ποπ προσωπικότητα, τραβάει την προσοχή και θα σας κάνει να νιώθετε σαν βασίλισσα.

Η σειρά αποτελείται από 9 νέα μοντέλα, υπέροχη κάσα σε γυαλιστερό φινίρισμα με ανάγλυφα αναδιπλώματα για εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα, διάσταση 40mm, Ημέρα, Ημερομηνία, Διπλή ώρα, 24ώρο, αδιάβροχο στα 100m.

  • Σειρά Juliette 

Ένα γυναικείο ρολόι της σειράς Juliette από την Breeze. Η βάση του καντράν συναρπάζει με διακριτικό ανάγλυφο γεωμετρικό μοτίβο, γυαλιστερές μεταλλικές ενδείξεις της ώρας και την ένδειξη 12h διακοσμημένη με 2 εκθαμβωτικά κρύσταλλα ειδικού τύπου.

Η σειρά αποτελείται από 5 νέα μοντέλα, λαμπερά τελειώματα σε λευκό, κίτρινο ή ροζ χρυσό, διάσταση 38mm, Εξαιρετικά λεπτό (μόλις 2 χιλ.), Συμπαγές βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι με σχεδίαση 'mesh' εμπνευσμένο από ρετρό - αποτίμησης της αισθητικής μόδας όλων των εποχών. Ημέρα γραμμένη σε πλήρες κείμενο στο επάνω μέρος του καντράν σε ένα κυκλικό παράθυρο προβολής και ημερομηνία που εμφανίζεται στην 3η ώρα, προσφέροντας μια εμφάνιση υψηλής απόδοσης. Αδιάβροχο στα 100m.

  • Σειρά Jackie Wow 

Ένα γυναικείο ρολόι της σειράς Jackie Wow από την Breeze. Η βάση του καντράν συναρπάζει με διακριτικό ανάγλυφο γεωμετρικό μοτίβο, γυαλιστερές μεταλλικές ενδείξεις της ώρας και την ένδειξη 12h διακοσμημένη με 2 εκθαμβωτικά κρύσταλλα ειδικού τύπου.

Η σειρά αποτελείται από 5 νέα μοντέλα, λαμπερά τελειώματα σε λευκό, κίτρινο ή ροζ χρυσό, διάσταση 38mm, δερμάτινο λουράκι σε διάφορα χρώματα, ημέρα γραμμένη σε πλήρες κείμενο στο επάνω μέρος του καντράν σε ένα κυκλικό παράθυρο προβολής και ημερομηνία που εμφανίζεται στην 3η ώρα, προσφέροντας μια εμφάνιση υψηλής απόδοσης. Αδιάβροχο στα 50m. 

  • Σειρά Glamworks 

Ένα γυναικείο ρολόι της σειράς Glamworks από την Breeze. Η βάση του καντράν από εξαιρετικής ποιότητας φίλντισι σε υπέροχους χρωματικούς ιριδισμούς με πρωτότυπο degradé μοτίβο και λεπτεπίλεπτες μεταλλικές «ακτίνες»για ένα μοναδικό εφέ ‘πυροτεχνήματος’.

Η σειρά αποτελείται από 8 νέα μοντέλα, λαμπερά τελειώματα σε λευκό, κίτρινο ή ροζ χρυσό, διάσταση 40mm, μεταλλικό μπρασελέ σε διάφορα χρώματα, 34 κρυστάλλους σε διάφορα μεγέθη για ένα πραγματικό εντυπωσιακό αποτέλεσμα, εξαιρετικό καντράν που φέρει 8 μεταλλικούς λαμπρότερους δείκτες ώρας και 4 κρυστάλλους αστεριού στους δείκτες 3, 6, 9 και 12 η ώρα.