Η νέα συλλογή της Jcou για τον χειμώνα είναι γεγονός!

Τιμώμενο πρόσωπο της collection Fall-Winter 2018 -2019 η Ιλιάνα Παπαγεωργίου!

Η εταιρεία για αυτή την collection δημιούργησε τέσσερις νέες υπέροχες σείρες που αποτελούνται από διαφορετικούς σχεδιασμούς και στυλ. Ο μοντέρνος σχεδιασμός, η κομψότητα και η λάμψη είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το γυναικείο brand ρολογιών Jcou και σε αυτή την Collection.
Τα ρολόγια JCou συνδυάζουν μοναδικά τη διαχρονικότητα του κλασικού με τη γοητεία του μοντέρνου. Είτε σε πρωϊνές δραστηριότητες, είτε σε βραδινές εμφανίσεις, η παρουσία των JCou είναι συνδεδεμένη με την αυθεντικότητα, την κομψότητα και τις επιδόσεις, διατηρώντας έτσι τα χαρακτηριστικά της διπλής φύσης τους: την αριστοκρατική εικόνα και την αξιοπιστία των μηχανισμών τους. Οι καινούργιες συλλογές κυμαίνται από 129€ έως 179€.

Violet 34mm
Ακριβώς όπως το ομώνυμο λουλούδι, η σειρά Violet κεντρίζει το ενδιαφέρον με την εκλεπτυσμένη ομορφιά της. Αγκαλιάζει με διακριτικότητα τον καρπό σας, μαγνητίζοντας τα βλέμματα και προσθέτοντας μια κομψή πινελιά. Διατίθεται σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς για κάθε περίσταση.

Celeste 37mm
Φορέστε την γοητευτική μαγεία του φεγγαριού στο χέρι σας. Με τη σειρά Celeste και το Moon Face χαρακτηριστικό της, το οποίο κεντρίζει το ενδιαφέρον και προσδίδει μια εκκωφαντική γοητεία. Επιλέξτε ανάμεσα σε τρία χρώματα και απογειωθείτε στο φεγγάρι.

Celeste Multi 37mm
Για εσάς που επιθυμείτε μια γοητευτική στιβαρότητα να σας συντροφεύει σε κάθε έκφανση της ημέρας. Σειρά Celeste Multi με ένδειξη ημερομηνίας, 24η ώρα και αδιαβροχοποίηση 10ATM για να μην το αφήσετε στιγμή από το χέρι σας. Διατίθεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς.

Elegance Petit 30mm
Η Elegance Petit αποτελεί τη μικρότερη σε διάμετρο κάσας σειρά των JCou. Μικροσκοπικό αλλά θαυματουργό, αποτελεί τον ορισμό της διακριτικής κομψότητας που θα ενισχύσει το στυλ σας και θα προσδώσει διαφορετική αύρα. Θα το βρείτε σε τέσσερις διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς και με αδιαβροχοποίηση 10ATM.