Η seiko κλείνει τα 140 της χρόνια και το γιορτάζει με μία σειρά επετειακών και limited edition ρολογιών.

Για να γιορτάσει αυτό το  τόσο σημαντικό γεγονός η Seiko αποφάσισε να λανσάρει μια σειρά επετειακών ρολογιών, κάποια εκ των οποίων είναι επανεκδόσεις ιστορικών ρολογιών όπως το King Seiko KSK ενώ θα λανσάρει και αρκετά μοντέλα με σύγχρονη αισθητική που υιοθετούν τεχνολογίες αιχμής που έχει πατεντάρει η Ιαπωνική εταιρεία στην μακρόχρονη πορεία της.

Το πρώτο από τα επετειακά ρολόγια που μας παρουσιάζει είναι η επανέκδοση του ιστορικού ρολογιού KSK από τη σειρά King Seiko.

Από το πρώτο Grand Seiko το 1960 έως τον αυτόματο χρονογράφο το 1969, η δεκαετία του '60 ήταν μια δεκαετία σημαντικών εξελίξεων τόσο στους μηχανισμούς όσο και στο κομμάτι του σχεδιασμού που έθεσαν τα θεμέλια για την μελλοντική επιτυχία της εταιρείας στον χώρο του ρολογιού.

To KSK είναι το δεύτερο σχέδιο από τη σειρά King που δημιούργησε η Seiko και εν αντιθέσει με το πρώτο της δημιούργημα το οποίο είχε χαρακτηριστική στρογγυλή κάσα οι σχεδιαστές του δεύτερου KIng Seiko αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σχέδιο με έντονες αιχμές και πλατιές επιφάνειες ένα πολύ πιο σύγχρονο σχέδιο για την εποχή με το πλεονέκτημα να αντανακλά στο φως από κάθε γωνία και να προσφέρει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

king seiko ksk

Η επανέκδοση του εμβληματικού KSK είναι πολύ κοντά στο πρωτότυπο με την προσθήκη της ένδειξης ημερομηνίας.

Έχει χρησιμοποιηθεί ο μηχανισμός Seiko 6L35 ο οποίος διαθέτει 26 ρουμπίνια και αυτονομία 45 ωρών. 

Το ρολόι έχει διάμετρο 38mm για να διατηρεί το vintage χαρακτήρα του, ενώ το πάχος του έχει κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα στα 11,4mm 

Για το κρύσταλλό του έχει χρησιμοποιηθεί αντι χαρακτικό κρύσταλλο από ζαφείρι και έχει επενδυθεί με εσωτερική επίστρωση για να αποφεύγονται οι αντανακλάσεις.

Το ρολόι φορά μαύρο δερμάτινο λουράκι από δέρμα κροκόδειλου.

Το ρολόι είναι σε περιορισμένο αριθμό 3.000 τεμαχίων. 

Στο πίσω μέρος του ρολογιού αναγράφεται ο αύξον αριθμός του κάθε ρολογιού.

Το ρολόι συνοδεύει ειδική ξύλινη συσκευασία. 

Το ρολόι αναμένεται στην Ελλάδα Το Μάιο του 2021.

Η τιμή του είναι στα 3.000 ευρώ

Δείτε όλα τα ρολόγια Seiko εδώ

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης.
Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies.