Το κορυφαίο κανάλι youtube “Teddy Baldassarreτο οποίο ασχολείται με ρολόγια χειρός, πρόσφερε στους εκατοντάδες χιλιάδες εγγεγραμμένους χρήστες του την ευκαιρία να ψηφίσου το ρολόι το οποίο οι ίδιοι θεωρούν ως το καλύτερο ρολόι έως τα 1.000 ευρώ για το 2023.

Οι κανόνες απλοί, το ρολόι πρέπει να μην κοστίζει πάνω από χίλια ευρώ και να είναι διαθέσιμο προς πώληση το 2023. 34 ρολόγια ξεκίνησαν στο διαγωνισμό, το κοινό ψήφησε τα δέκα αγαπημένα τους ρολόγια από τη λίστα και τα δεκαέξι από αυτά πέρασαν στον τελικό διαγωνισμό όπου σε αναμετρήσεις ένα προς ένα ψηφίζοντας το κοινό ποιο από τα εκάστοτε δύο ρολόγια θεωρούν ως καλύτερο ανέδειξαν το κορυφαίο ανδρικό ρολόι για το 2023 στην κατηγορία τιμής έως 1.000 ευρώ.


Και τα δεκαέξι ρολόγια της τελικής φάσης ήταν εξαιρετικά το καθένα για τους δικούς του λόγους και σίγουρα αξίζουν μια θέση στη συλλογή σας. Η Seiko είχε την τιμητική της καθώς ούτε ένα ούτε δύο αλλά πέντε διαφορετικά ρολόγια του Ιαπωνικού κολοσσού διεκδίκησαν τον τίτλο του κορυφαίου ρολογιού στην κατηγορία. To Seiko Alpinist SPB121 έφτασε μέχρι τον τελικό και το κοινό το ψήφησε ως δεύτερο καλύτερο ρολόι στην κατηγορία. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται και το Seiko cocktail time, Seiko Speedtimer, Seiko 5 sports GMT και το Seiko 5 Spots SRPD51. Η Hamilton η Ελβετική εταιρεία με το “αμερικάνικο πνεύμα” που θεωρείται ότι προσφέρει ρολόγια με εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής είχε να αναδείξει το Khaki field Auto, το khaki field mechanical και τo Hamilton Murph ένα ρολόι με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Χολιγουντιανή ταινία “Interstelar”. H Orient ήταν παρούσα με τα δυο δημοφιλέστερα μοντέλα της το Orient Bambino και το καταδυτικό ρολόι Orient kamasu. Άλλη μια Ιαπωνική εταιρεία η Casio με το σκληροτράχηλο G-shiock casiOak Ga-2100 έδωσε το παρόν. H Mido ήταν και αυτή παρούσα με το Mido Ocean Star το καταδυτικό Best seller μοντέλο της. Το ιστορικό Bulova Lunar Pilot, ένα ρολόι εμπνευσμένο από ρολόι που χρησιμοποιήθηκε από αστροναύτες σε διαστημική αποστολή ήταν επίσης στη λίστα.

Ίσως το λιγότερο γνωστό και πιο “εξωτικό” ρολόι της λίστας ήταν ο μηχανικός χρονογράφος Seagull 1963 ένα κινέζικο ρολόι με ιστορία στον Κινεζικό στρατό αλλά και με φανατικό κοινό.

Τη λίστα συμπληρώνει η Tissot με δυο ρολόγια το Tissot Gentlemen ένα ρολόι κομψό και διαχρονικό που δικαίως είναι σε αυτή τη λίστα και το Tissot PRX Powermatic 80 το best seller ρολόι της Tissot με τη retro αισθητική και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής το οποίο κέρδισε κάθε αντίπαλο που στάθηκε απέναντί του και αναδείχθηκε ως το κορυφαίο ανδρικό ρολόι για το 2023 στην κατηγορία έως 1.000 ευρώ. Συμφωνείται με τη λίστα; Ποιο είναι το δικό σας κορυφαίο ρολόι στην κατηγορία; Σύντομα κοντά σας και ένα ακόμα άρθρο με τα κορυφαία ανδρικά ρολόγια έως 2.000 ευρώ για το 2023!

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση