Λουράκι TZEVELION Ροζ Κροκό Δερμάτινο 28mm 521.13.28
Λουράκι TZEVELION Ροζ Κροκό Δερμάτινο 28mm 521.13.28
Λουράκι TZEVELION Ροζ Κροκό Δερμάτινο 28mm 521.13.28
Λουράκι TZEVELION Ροζ Κροκό Δερμάτινο 28mm 521.13.28
Λουράκι TZEVELION Ροζ Κροκό Δερμάτινο 28mm 521.13.28
  • Λουράκι TZEVELION Ροζ Κροκό Δερμάτινο 28mm 521.13.28
  • Λουράκι TZEVELION Ροζ Κροκό Δερμάτινο 28mm 521.13.28

Λουράκι TZEVELION Ροζ Κροκό Δερμάτινο 28mm

521.13.28
Κατόπιν παραγγελίας
10,00 €
Αποστολή μετά από επικοινωνία με προμηθευτή

Λουράκι Tzevelion ροζ ανοιχτό κροκό δερμάτινο.

Φάρδος λουριού: 28mm/26mm

Mάκρος λουριού: 120mm/75mm

Μέγεθος

Λεπτομέρειες προϊόντος

Μάρκα
Tzevelion
Δέσιμο
Δερμάτινο Λουρί
Χρώμα λουριού
Ροζ
Πλάτος λουριού
28mm
Διαθεσιμότητα
Άμεσα Διαθέσιμο

Brand Tzevelion

"Η εταιρεία Αφοί Τζεβελέκου ΟΕ εφαρμόζει επαναχρησιμοποίηση του περισσευούμενου δέρματος εντός της ίδιας της μονάδας παραγωγής

Οι ίδιες πρώτες ύλες δέρματος χρησιμοποιούνται για προϊόντα διαφορετικών διαστάσεων με σαφή διαχωρισμό ως προς το μέγεθός τους. Επιπλέον, η εταιρεία έχει θεσπίσει και ακολουθεί πιστά διαδικασία συλλογής του περισσευούμενου δέρματος, αποθήκευσης και ανάκλησής του για την εκ νέου εισαγωγή του στην παραγωγική διαδικασία και την παραγωγή νέων προϊόντων μικρότερου μεγέθους.

Ως αποτέλεσμα μελέτης και αξιοποίησης εμπειρίας ετών, η διαδικασία επαναχρησιμοποίησης δέρματος εντός της εταιρείας έχει βελτιστοποιηθεί σε βαθμό τέτοιο ώστε μετά από διαδοχικά στάδια επαναχρησιμοποίησης το περισσεούμενο δέρμα που προκύπτει είναι τόσο μικρό σε μέγεθος που δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή για κανένα προϊόν στην ίδια μονάδα παραγωγής. Με τον τρόπο αυτόν επιτυγχάνεται βέλτιστη αξιοποίηση του δέρματος που εισέρχεται ως πρώτη ύλη στη μονάδα παραγωγής και ελαχιστοποιείται η συνολική ποσότητα δέρματος που αναλώνεται για δεδομένη ποσότητα έτοιμων προϊόντων.

Ο βαθμός επαναχρησιμοποίησης περισσεούμενου δέρματος που επιτυγχάνεται είναι αντιστρόφως ανάλογος της τελικής φύρας δέρματος που προκύπτει από την παραγωγική διαδικασία. Η φύρα αυτή μετράται σύμφωνα με την ενότητα 3 παραπάνω, ώστε να είναι εφικτή η παρακολούθηση και διαρκής βελτίωση του βαθμού επαναχρησιμοποίησης του αποβλήτου δέρματος.

Η βέλτιστη χρήση δέρματος που πραγματοποιείται από την εταιρεία Αφοί Τζεβελέκου ΟΕ έχει σημαντικό όφελος για το περιβάλλον, καθότι η ελαχιστοποίηση της συνολικής ποσότητας δέρματος έχει θετικό αντίκτυπο κατά μήκος ολόκληρης της αλυσίδας αξίας που μεσολαβεί από τη λήψη του φυσικού δέρματος έως την διάθεσή του στην αγορά ως τελικό προϊόν."

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης.
Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies.